петак, 2. октобар 2015.

Upis novih članova i početak nove sezone

   Dragi ljubitelji orijentalnog plesa, ovim putem vas obaveštavam da novu sezonu počinjemo u četvrtak, 8. oktobra u 19h. Nije važno koliko godina imate ni to kako ste građene! Orijentalni ples nas ne ograničava ni starosno ni telesno. Najvažnije je kako se čovek oseća iznutra i koliko je spreman da učini za sebe nešto lepo i zdravo, izađe iz kolotečine pa tako pomeri granice svoga uma. Nikada nije prerano niti prekasno da se počne, potrebna je samo dobra volja.

   Orijentalni ples je umetnička forma koja vam omogućava da letite, a da ne odvajate stopala od zemlje. Upoznajte najlepši i najženstveniji ples. Upoznajte najbolju verziju sebe. Unesite malo boje u sivilo svakodnevnice jer nije sve tako crno, mi smo šljokičavi i rozi :) Iza nas imamo uspešan mini festival pod nazivom "Daret el Ayam", a ispred nas još mnogo plesnih projekata. Pridružite nam se i budite deo naše plesne bajke! Čekamo vas.

   Nalazimo se u Urban Dance Studio, Milentija Popovića 1, lokal broj 9, prekoputa TC Ušće. Na slici levo:


   Časovi će se održavati ponedeljkom od 18h i četvrtkom od 19h, u trajanju od sat vremena. Radimo temeljno, a tu smo da učimo ovaj lepi ples i da se družimo. Prijave su obavezne, a prvi čas je besplatan. Uz flašicu vode obavezno ponesite dobru volju, a za dobro raspoloženje ćemo se mi pobrinuti.

   Više o nama, kao i o plesu, možete pročitati na ovom blogu, možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici: Malika Oriental Dance Studio gde nas možete kontaktirati, kao i na Facebook profilu: Nina Malika


   Zapamtite: SVAKA DAMA ZASLUŽUJE DA SE OSEĆA KAO KRALjICA, A TO NAM ORIJENTALNI PLES OMOGUĆAVA!!! I imajte na umu da, od ovog momenta pa godinu dana unapred, ćete možda i zažaliti što niste počeli upravo sada :) YALLA HABIBI, MOVE YOUR HIPS!!! :)


Hvala na poverenju i dobro nam došle! :)
Do sledećeg żvrckanja/viđenja, puno pozdrava!
Nina Malika

Нема коментара:

Постави коментар